Ζήστε το μύθο σας στη Σιθωνία!

Σε ένα μαγικό τόπο με συναρπαστικές φυσικές ομορφιές, η δεύτερη χερσόνησος της Χαλκιδικής, η Σιθωνία σας περιμένει να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές.

Sithonia

Η Νικήτη βρίσκεται στην αρχή της χερσονήσου Σιθωνίας, περίπου 90 χλμ από την Θεσσαλονίκη. Είναι ένα τουριστικό θέρετρο σ' ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό θάλασσα και βουνό. Οι χρυσαφένιες παραλίες με τα καταγάλανα νερά και τα πευκοδάση που φτάνουν ως τη θάλασσα, σαγηνεύουν τον επισκέπτη και αποτελούν εγγύηση γι αξέχαστες διακοπές.

Η μελισσοκομία έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και οι πωλήσεις μελιού με το όνομα ΣΙΘΩΝ καλύπτουν όλη την Ελλάδα και τις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Εκμεταλλεύσεως Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νικήτης σας προσκαλεί στην καταπράσινη Σιθωνία, προσφέροντας σας πολλά άνετα και ποιοτικά καταλύματα καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Όλα τα διαμερίσματα βρίσκονται κοντά στη θάλασσα και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και διασκέδαση.

Σχετικά με εμάς

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών δωματίων και διαμερισμάτων της Νικήτης σας καλωσορίζει. Η Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1993. Με 120 μέλη, κάθε χρόνο περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε !!

Επικοινωνία

Νικήτη Χαλκιδικής
2375022209
info@nikiti-accommodation.gr

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας